Έρευνα Καταναλωτών ΙΕΛΚΑ – Φεβρουάριος 2017

Το ΙΕΛΚΑ πραγματοποιεί ερευνά Καταναλωτών επικεντρωμένη στις αγορές του ψωμιού και του κρέατος. Παρακαλούμε για τη συμβολή σας με τη συμπλήρωση του παρακάτω σύντομου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου.

–  Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου χρειάζεται έως 6 λεπτά.

–  Τα στοιχεία των απαντήσεων είναι εμπιστευτικά.

Για την ξεκινήσετε επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYnFhyk_c96eoAp6AIJNEb4VKooMyWEWebQ_7R1sRWLf2IQA/viewform#start=openform

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

 

Λευτέρης Κιοσές

Γενικός Διευθυντής ΙΕΛΚΑ

Total
0
Shares
Related Posts
Read More

Έντονος ανταγωνισμός και προσφορές μειώνουν τις τιμές του Αρνιού στα περυσινά επίπεδα στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ

Μέσω προσφορών και εκπτωτικών ενεργειών φθηνότερο κατά 10% το πασχαλινό τραπέζι του 2015 σε σχέση με το 2014. Ελάχιστη τελικά η αύξηση της τιμής του Αρνιού στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ συγκριτικά με την υπόλοιπη αγορά παρά τα προβλήματα τροφοδοσίας της αγοράς – Έντονος για άλλη μια χρονιά ο Ανταγωνισμός με πολλές προσφορές.