Το Λιανεμπόριο και τα Brands FMCG της ψηφιακής εποχής – Data-driven Management & Marketing

Στις 3 Οκτωβρίου 2017, οι συμμετέχοντες στο 6ο συνέδριο του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών), θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πρωτοποριακές πρακτικές επεξεργασίας και αξιοποίησης δεδομένων στο λιανεμπόριο των FMCG και για τις νέες τάσεις που οδηγούν το μέλλον του κλάδου. Οι ομιλητές εκπροσωπούν σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου των σούπερ μάρκετ και των προμηθευτών (με φυσικό δίκτυο και online),κορυφαίες τεχνολογικές και ερευνητικές εταιρείεςξένους experts και ελληνικές επιχειρήσεις με πρωτοποριακές υπηρεσίες.

Ειδικότερα, στο συνέδριο Business & Web Analytics στο Σύγχρονο Λιανεμπόριο FMCG:

  • Θα παρουσιαστούν βέλτιστες πρακτικές από το ελληνικό οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων (ΑΒ Βασιλόπουλος, Δ. Μασούτης, Μetro,e-fresh κ.ά.) που αφορούν στην αξιοποίηση των analytics στο marketing/πωλήσεις, logistics κλπ
  • Κορυφαίες εταιρίες θα αναλύσουν τιςδιεθνείς τάσεις στα Business και Web Analytics (GoogleNielsen κλπ) και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν τον κλάδο των FMCG (λιανεμπόριο και brands)
  • Ελληνικές εταιρείες θα παρουσιάσουν καινοτόμες νέες υπηρεσίες που βασίζονται στα analytics (WeDoConnect – e-invoicing, e-retail audite-satisfaction, κλπ) για brands FMCG και επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ
  • Θα αναλυθούν win-win συνεργασιακές πρακτικές B2B σε συγκεκριμένους τομείς (όπως ηπαραγγελειοληψία), μεταξύ προμηθευτών και λιανέμπορων, όπου αξιοποιούνται τα business analytics
  • Θα παρουσιαστούν νέες πρακτικές και υπηρεσίες που βασίζονται στα analytics όπως των Social Media Analytics,Merchandise AnalyticsShopping Mission Analytics κ.ά. με case studies που έχουν υλοποιηθεί από επιχειρήσεις FMCG, στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το κοινό του Συνεδρίου

Το Συνέδριο απευθύνεται σε όλα τα στελέχη του κλάδου (λιανεμπόριο και προμηθευτές FMCG) που αντιλαμβάνονται ότι ο data-driven επιχειρηματικός μετασχηματισμός είναι μία από τις κύριες διαδρομές για την απόκτηση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος και αποτελεσματικής καινοτομίας στο omni-channel λιανεμπόριο: Γενικοί Διευθυντές και διευθυντικά στελέχη τμημάτων Πωλήσεων,MarketingΠληροφορικήςDigital MarketingΕφοδιαστικής Αλυσίδας,Logistics και OperationsSecurity, κ.ά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με το περιεχόμενο: 
Λευτέρης Κιοσές, τηλ.: 212 1019 954, e-mail:info@ielka.gr

Συμμετοχές
Βίκυ Χαραλάμπους, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 373), fax: 210 6617 778, e-mail:vcharalambous@boussias.com

Χορηγίες
Κατερίνα Μπουσμπουκέα, τηλ.: 210 6617 777 (εσωτ. 128), fax: 210 6617 778, e-mail:bousboukea@boussias.com

Total
0
Shares
Related Posts
Read More

Φθηνότερο κατά 7,5% το Πασχαλινό τραπέζι του 2014 και χαμηλότερες κατά 6% οι τιμές για το ελληνικό Αρνί στις μεγάλες αλυσίδες Σουπερμάρκετ σε σχέση με το 2013

Το μέσο τυπικό καλάθι του 2014 υπολογίζεται στα 40,72€ μειωμένο κατά 7,57% σε σχέση με το 2013. Σε 5% εκτιμάται το επιπλέον όφελος του καταναλωτή από την επιλογή προσφορών
Read More

Το Συνέδριο Digital Strategy στον Κλάδο Εστίασης & Food-to-Go υπό την Αιγίδα του ΙΕΛΚΑ

Στο διήμερο εκπαιδευτικό συνέδριο 29 κορυφαίοι επαγγελματίες από την Ελλάδα και 6 χώρες του εξωτερικού θα μεταφέρουν την τεχνογνωσία τους για το πως η digital στρατηγική στον κλάδο εστίασης μπορεί να δημιουργήσει κερδοφόρο ανάπτυξη
Read More

Έντονος ανταγωνισμός και προσφορές μειώνουν τις τιμές του Αρνιού στα περυσινά επίπεδα στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ

Μέσω προσφορών και εκπτωτικών ενεργειών φθηνότερο κατά 10% το πασχαλινό τραπέζι του 2015 σε σχέση με το 2014. Ελάχιστη τελικά η αύξηση της τιμής του Αρνιού στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ συγκριτικά με την υπόλοιπη αγορά παρά τα προβλήματα τροφοδοσίας της αγοράς – Έντονος για άλλη μια χρονιά ο Ανταγωνισμός με πολλές προσφορές.
Read More

Μείωση της δαπάνης των νοικοκυριών σε είδη παντοπωλείου λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά αύξηση της ως ποσοστό των συνολικών αγορών

Ένα μεγάλο μέρος της μείωσης της δαπάνης που παρατηρείται αντιστοιχεί στην αξιοποίηση από τον καταναλωτή προσφορών και εκπτώσεων με όφελος που ξεπερνά το 11%, το υπόλοιπο αντιστοιχεί σε μεταβολή καταναλωτικών συνηθειών προς φθηνότερες εναλλακτικές προϊόντων, σε μικρότερες συσκευασίες και αξιοποίηση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας.