Η σειρά Βιολογικής Φέτας λανσαρίστηκε στα καταστήματα της αλυσίδας Μαρινόπουλος στο τέλος του 2009. Στο τρίπτυχο των βουνών Μαίναλο, Πάρνωνας και Λυκαίο Όρος, μια περιοχή που ιστορικά φημίζεται για τα δάση, τις όμορφες πλαγιές, τα άφθονα νερά και τις ηλιόλουστες προστατευμένες κοιλάδες της, παράγοντες που συνετέλεσαν να αναπτυχθεί η τοπική κτηνοτροφία και κατ’ επέκταση η τυροκομία, βρίσκονται οι 3 αποκλειστικές ζώνες παραγωγής βιολογικού αιγοπρόβειου γάλακτος από το οποίο παράγεται το πιστοποιημένο προϊόν «Φέτα ΠΟΠ Βιολογική CRF Τάπερ 400γρ.». Αυτή η γνώση, σε συνδυασμό με την παράδοση και τις σύγχρονες τεχνικές τυροκόμισης εμπεριέχονται στην φιλοσοφία του προϊόντος, ενώ αποτελούν βασικά στοιχεία για το μοναδικό στο είδος του μαλακό τυρί Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης, από πρόβειο γάλα και έως 30% κατσικίσιο γάλα πιστοποιημένης βιολογικής κτηνοτροφίας.
Ξεκινώντας από τη συλλογή γάλακτος, οι κτηνοτρόφοι που έχουν επιλεγεί και έχουν ενταχθεί στο σύστημα συλλογής του βιολογικού αιγοπρόβειου γάλακτος έχουν ελεγμένο ιστορικό συνεργασίας, έχοντας πετύχει υψηλή βαθμολογία τουλάχιστον για 3 έτη σε ένα ιδιαίτερα αυστηρό εσωτερικό σύστημα αυτοελέγχου (point system) το οποίο λειτουργεί και ανανεώνεται συνεχώς, επιπλέον των πιστοποιητικών που επιβάλει η νομοθεσία.
Η χιλιομετρική διαδρομή, από το σημείο που αρμέγεται το γάλα καθημερινά μέχρι το τυροκομείο, δεν ξεπερνάει ποτέ τα 100 χιλιόμετρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην πραγματοποιείται καταπόνηση στην πρώτη ύλη, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερο πλεονέκτημα στην παραγωγή του τελικού προϊόντος, καθώς και στα οργανοληπτικά του συστατικά. Η τυροκόμιση του προϊόντος γίνεται στην εταιρία Οικοφάρμα Πελοποννήσου Α.Ε., η οποία διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά σε όλους τους τομείς, ώστε να διασφαλιστεί η ανώτερη ποιότητα του προϊόντος. Η γεωγραφική θέση του τυροκομείου, βρίσκεται στα Χάνια Σκοπής, σε υψόμετρο 650μ. στο οροπέδιο της Τρίπολης, θέση που προσφέρει ένα σταθερό μικροκλίμα χωρίς μεγάλες αυξομειώσεις των καιρικών συνθηκών, παράγοντας που συμβάλλει καθοριστικά στα γευστικά στοιχεία του προϊόντος.