Έρευνα Καταναλωτών ΙΕΛΚΑ – Φεβρουάριος 2017

Το ΙΕΛΚΑ πραγματοποιεί ερευνά Καταναλωτών επικεντρωμένη στις αγορές του ψωμιού και του κρέατος. Παρακαλούμε για τη συμβολή σας με τη συμπλήρωση του παρακάτω σύντομου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου.

–  Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου χρειάζεται έως 6 λεπτά.

–  Τα στοιχεία των απαντήσεων είναι εμπιστευτικά.

Για την ξεκινήσετε επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYnFhyk_c96eoAp6AIJNEb4VKooMyWEWebQ_7R1sRWLf2IQA/viewform#start=openform

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.

 

Λευτέρης Κιοσές

Γενικός Διευθυντής ΙΕΛΚΑ

Total
0
Shares
Related Posts
Read More

Το Λιανεμπόριο και τα Brands FMCG της ψηφιακής εποχής – Data-driven Management & Marketing

Στις 3 Οκτωβρίου 2017, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πρωτοποριακές πρακτικές επεξεργασίας και αξιοποίησης δεδομένων στο λιανεμπόριο των FMCG και για τις νέες τάσεις που οδηγούν το μέλλον του κλάδου.
Read More

Παρά την οικονομική ύφεση ο καταναλωτής εξακολουθεί να αγοράζει με βάση τη σχέση ποιότητας-τιμής “Value for Money” στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ

Θετική η αξιολόγηση της παρεχόμενης αξίας (προϊόντα και αγοραστική εμπειρία) στις μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ από τον καταναλωτή, αλλά και τη γενικότερη συμβολή του κλάδου στη ζωή του καταναλωτή (π.χ. εταιρική κοινωνική ευθύνη, δημιουργία θέσεων εργασίας, υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας κλπ)
Read More

Οι Έλληνες καταναλωτές αναγνωρίζουν τη θετική συμβολή των αλυσίδων σουπερμάρκετ στην περίοδο της κρίσης

Το σουπερμάρκετ και ο κλάδος των τροφίμων αναγνωρίζονται ως θεσμοί στήριγμα για τον Έλληνα καταναλωτή και την εθνική οικονομία, ιδιαίτερα κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης.
Read More

Βράβευση του ΙΕΛΚΑ για την καινοτόμα τεχνική Έρευνας Αγοράς με βάση τα Social Media

Στην εκδήλωση τελετής απονομής των βραβείων Social Media Awards 2013 απονεμήθηκε στο ΙΕΛΚΑ και τη Sleed το πρώτο (χρυσό) βραβείο “Best Use of Social Media Research” (Καινοτομικές Μέθοδοι Έρευνας Αγοράς με την Χρήση των Social Media στον κλάδο των super market) για το 2012.